hias ruang tamu


ni contoh nak hias ruang tamu
maklumlah..nak raya katanya..
ina ambik gambar ni dalam metro

*ina suka theme warna yang dipilih cuma ina tak berapa minat dengan wallpaper tersebut

9 comments:

SiTi said...

ct pun..nmpak lagi serabut...bagi ct, wallpaper better amik yg simple coz kita x tukar selalu..lansir pulak kita akan selalu tukar..jadi kat lansir kita boleh pelbagaikan designnya..sekadar pandangan je...hehehe

mamalieyna said...

oooh cunnye..tp tu la, wallpaper nmpk serabut sket..pepun eina pun suka bab2 ni, tp kt umah sndiri failed gk, budget tak cukup =P

alfa juliet said...

cantik ar..tapi nak kena beli sofa hitam, meja n almari putih bagai....ongkos semua tu...huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

teringin nak wat camni... tapi kan, kalau dapat buat pun rasanya ada la seminit dua bertahan...

pastu habis tunggang langgang la dikerjakan si kecik tu... hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe suke moden dan kotemperori..kalu klasik mgkn pada ruangan atau sudut gambar...heheh...

Lady of Leisure said...

hehe nak raya ni kene tukar apa yg patut kan, smlm pun lady ngan hubby dok ubah balik susun atur rumah ni.. rasa best lak suasana baru hihi

Lady of Leisure said...

lupa nak cakap, lady dah letak link blog lady kat lin k atas blog ina tu.. hehe tq ina..
:)

NuZuL said...

mantop jugak. Tp aku xde ongkos nk deco2 mcm nih.hu3

eynda said...

Cantik...kalau eynda lebih suka wall paper yg kaler pastel...lebih lembut sebab nak gabung dgn kaler2 perabot semua kan..